Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Specialista na Rakousko – CK PK

Už deset let se specializujeme na sportovní pobyty v Rakousku, zvláště pak lyžařské. Naší doménou jsou Korutany – nejjižnější spolková země Rakouska. Jsme sportovci tělem i duší, proto víme co potěší srdce každého lyžaře a jsme vám ochotni kdykoliv poradit a pomoci při výběru destinace.

Co umíme
Mimo oblast jižního Rakouska máme svá želízka v ohni i v ostatních spolkových zemích a také v  Maďarsku. Máte rádi jízdu na kole, turistiku golf nebo se chcete nechat rozmazlovat wellness programy? Není problém, uděláme vám nabídku přesně šitou na míru v jakoukoliv roční dobu.

Hovoříme několika světovými jazyky, poskytujeme úplný servis jak v místě pobytu, tak i v České republice. Nově připravujeme i pobyty ve Slovinsku. V zimě se s námi můžete vypravit do Alp do Nassfeldu, na Mölltal, do Söldenu, Lungau, Zillertalu aj., léto patří jízdě na kole, koních, turistice a golfu.

Každoročně pořádáme na Mölltale a v Nassfeldu speciální eventy, párty pod širým nebem a vždy se známými moderátory. Tady jsou ty největší:

Openning Mölltal – tradičně na přelomu října a listopadu, jako akce u příležitosti otevírání sezóny. Testování lyží všech možných značek, ochutnávky vína, bohatý program pro dospělé i děti a zábava pod širým nebem.

Krampus u Mölltalského ledovce – velkolepá show plná síry a světel, kde průvody Krampusů (alpských strašidel) soutěží o nejděsivější masku. Zábavu můžete spojit i s lyžováním!

Prázdninové kempy – toto je příležitost pro podnikavé teenagery. Společnost Action Company pořádá na Mölltalu o letních prázdninách pro mládež od 10 do 16 let prázdniny extra nabité zážitky. V kempu je čeká jízda na koni, rafting, jízda na horském kole, lukostřelba, fotbal, chůze po laně, výprava Robinson, canyoning, golf a mnoho dalších druhů sportu namíchají účastníkům opravdový koktejl zábavy.

Yetti Snow Show Nassfeld – každoročně je této velkolepé akci zasvěcený začátek prosince. Čtyři dny nabité zábavou, jídlem, zpěvem, sportem a sjezdovkami zalitými sluncem.

Kubafest Nassfeld – tradičně ke konci března. Salsa, rumba, míchané nápoje a temperament kubánských tanečnic. Že byste to čekali spíš o několik poledníků dál? My umíme zařídit všechno, na Kubafestu se zpívá a tančí latinskoamerické tance přímo na sněhu!

Nezůstali jsme jen u lyžování...
Konference a semináře - dobře víme, že nemusíte zrovna pořádat velký kongres, ale přesto si přejete, aby i malé komorní školení nebo firemní prezentace pro vaše klienty zanechaly příznivý dojem a dopadly dobře. Jsme zvyklí a připraveni splnit všechny požadavky i takto organizačně náročných akcí.

Outdoor pobyty - připravujeme pobyty křížem krážem napříč všemi druhy sportů a volnočasových aktivit. Kromě raftingu, cykloturistiky a turistiky s námi můžete zažít lezení po visutých žebřících, canyoning, ale také golf, tenis, koupání, romantickou jízdu lodí a nebo třeba sáňkování v létě. Vsadíte-li na tuto kartu, čeká vás spousta legrace a neopakovatelných zážitků.

Wellness pobyty - slouží k uvolnění a celkové relaxaci po vyčerpávajících pracovních dnech. Žádný stres, žádný spěch, zapomeňte na zásady civilizace. Kromě příjemné relaxace jsou wellness pobyty jedním z mála druhů setkání, kde jste na jedné lodi se svými podřízenými, nadřízenými i obchodními pratnery. A věřte, že v sauně či whirlpoolu se navazují kontakty mnohem příjemněji.

Školní lyžařské kurzy - jsou čím dál oblíbenější. Nabízíme pořádání výukových kurzů od základních až po vysoké školy. Žádné obavy, o všechny studenty je postaráno. Od stravování, přes lékařskou péči našeho lékaře až po horký čaj, jako od maminky. Umět lyžovat se dnes počítá! 

Co od nás můžete očekávat:
1. Nabídku na míru – program, ubytování, gastronomie, doprava
2. Možnost změny parametrů zájezdu – do krátké doby před zájezdem
3. Kompletní produkce – vytvoření a zajištění programu v místě pobytu
4. Vždy doprovod česky hovořícího delegáta
5. Pružnost nabídky – přizpůsobení plně vašim požadavkům
6. Dokonalou znalost prostředí, všech zajímavostí zvolené destinace
7. Dlouhodobou zkušenost s tímto druhem cestovního ruchu

Zaručujeme, že CK PK vám udělá dovolenou podle vašich přání a požadavků. Profesionalita není pro nás jen slovo. Je to závazek. Meta, kterou máme vždy před sebou.

- PR článek -

CK PK spol.s.r.o.
Divadelní 1333 (dům Vesna)
760 01  Zlín

Tel.: 577 012 696, 603 555 590
ckpk@volny.cz
www.ckpk.cz, www.rakousko.cz

Předchozí články CK PK:
Rakousko - wellness pobyty
Nassfeld - středisko, kde skoro stále svítí slunce

Článek byl zobrazen 4 749 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Rakousku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Rakousku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

Zájezdy do Rakouska

Bohatá nabídka pobytových i poznávacích zájezdů do Rakouska za mimořádné ceny. Last minute nabídky českých i německých CK.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Rakousko.Světadíly.cz jsou komplexním průvodcem po Rakousku. Najdete zde články, rady a informace na cesty, průvodce rakouskými městy Vídeň, Salzburg a dalších, informace o lyžařských letoviskách i obecné informace o lyžování v Rakousku. Rakousko je země snadno dostupná, proto zde najdete i informace o zajímavých vesničkách a tipy na krátké výlety. Součástí jsou i zájezdy do Rakouska, poznávací zájezdy, lyžařské zájezdy a pobyty spojené s golfem.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | USA