Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Advent u Wolfgangsee – jako za dávných časů

Advent u jezera Wolfgangsee má tradičně vysoký počet návštěvníků. Tiskem a televizí byl vyznamenán jako nejkrásnější adventní trh v Rakousku. Pro rok 2009 svou nabídku dále rozšířil.

Můžete se těšit na ještě více atrakcí, nově zpracovaný a vylepšený koncept adventní jízdy lodí nebo kouzelné adventní kluziště. V předvánoční době roku 2009 nebude chybět ani doplňková nabídka „osvětlené cesty na zříceninu hradu Falkenstein“. I v tomto roce otevírají adventní trhy své brány už v pátek 20.11.

Naprostou novinkou je letos putování po domácích Betlémech nazvané „Wolfgangseer Kripperlroas“ od 6. do 31. ledna 2010. „Jezero tisíců postav z jesliček“ Wolfgangsee tak představuje jako jezero s nejvyšším počtem a velikostí postaviček z betlémů.

Velkolepý úspěch adventu u jezera Wolfgangsee lze vysvětlit pomocí čtyř klíčových hesel: autentičnost, výzdoba, zajímavé akce a adventní jízda lodí. Zapomenout nesmíme ani na „zónu bez Santy Clause“, které je u Wolfgangsee věnována pozornost až kultovní.

Kvalita je při adventu u jezera Wolfgangsee vždy na prvním místě – i při všech novinkách a vylepšeních zaváděných v posledních letech. Obyvatelé z okolí Wolfgangsee si počínají velmi účelně - při adventu u jezera Wolfgangsee proto nenajdete žádné obří stany s punčem, ale menší a o to příjemnější chatičky, ve kterých jsou nabízeny chutné domácí speciality. Také laciné cetky byste hledali marně – místo nich objevíte originální a pečlivě zpracované adventní výrobky – kvalitu zajišťují přísné kontroly.

Program akcí o adventu u jezera Wolfgangsee vás osloví jemně a důvěrně, aby tak zachoval působivé kouzlo předvánoční doby. Uspěchaná atmosféra jarmarku je mu cizí. Každý víkend, každý den přináší nové adventní zážitky.Nejlepší způsob, jak navštívit tři adventní trhy s jejich 110 prodejními stánky, je pomocí plavby adventní lodí. Čtyři lodě na jezeře Wolfgangsee přepravují návštěvníky nepřetržitě mezi třemi místy konání adventního trhu a přístavištěm Gschwendt už od 20 11.2009.

Termíny konání:
• Zahajovací víkend 20.-22. listopadu
• I. adventní víkend 26.-29. listopadu
• II. adventní víkend 3.-8. prosince
• III. adventní víkend 10.-13. prosince
• IV. adventní víkend 17.-20. prosince
každý čtvrtek a pátek od 12.00 do 19.30 hodin,
v sobotu a neděli od 10.00 do 19.30 hodin

Vánoční a Silvestrovské trhy
St.Wolfgang: 26.12.-31.12., 12.00-18.00 hodin
Strobl a St. Gilgen (Kripperlroas): 6.1.-30.1.2010, 14.00-18.00 hodin

- PR článek -

Mgr. Bohuslava Škvárová-CK NEON
Komořanská 7
143 00  Praha 4

Tel. 603 713 185
info@ckneon.cz
www.ckneon.cz

 

Článek byl zobrazen 6 613 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Rakousku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Rakousku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

Zájezdy do Rakouska

Bohatá nabídka pobytových i poznávacích zájezdů do Rakouska za mimořádné ceny. Last minute nabídky českých i německých CK.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Rakousko.Světadíly.cz jsou komplexním průvodcem po Rakousku. Najdete zde články, rady a informace na cesty, průvodce rakouskými městy Vídeň, Salzburg a dalších, informace o lyžařských letoviskách i obecné informace o lyžování v Rakousku. Rakousko je země snadno dostupná, proto zde najdete i informace o zajímavých vesničkách a tipy na krátké výlety. Součástí jsou i zájezdy do Rakouska, poznávací zájezdy, lyžařské zájezdy a pobyty spojené s golfem.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | USA