Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK Hanka

CK Hanka

Makovského 5
163 00 Praha-Řepy
Telefon: 235 323 086
Web: http://www.hanka.cz
Email: hanka@hanka.cz

 

Nabídka dětských rekreací a lyžařských pobytů v Česku a Rakousku. 

Hory
Známe hory, sami jsme lyžaři a umíme zodpovědně poradit jaké středisko, jaké ubytování a stravování zvolit. Máme osobní zkušenosti s většinou námi nabízených lokalit a objektů.Umíme posoudit, zda je objekt vhodný pro předškolní děti, pro školu nebo pro prarodiče s vnoučaty. Stále se vracející klienti nás utvrzují v tom, že umíme poradit dobře. Pokud v naší nebídce není to co hledáte, víme u které CK to najdeme.

Tábory 
Monohaletý ročník táborů v době, kdy klesá počet dětí a zvláště starší děti o tábory ztrácí zájem, je asi nejlepší vizitkou o naší práci. Naši vedoucí táborů pro nejmenší mají zkušenosti z práce s nejmladšími dětmi. Často se jedná o učitelky mateřských škol, studenty pedagogických, ale i jiných vysokých škol zaměřených na sport, rekreaci a děti. Mezi vedoucími jsou i lidé jiných profesí, kteří mají velké nadšení pro práci s dětmi a chuť se jim věnovat o své dovolené. Tito lidé se rekrutují z našich bývalých dětských klientů a často sebou vezou již své vlastní děti. Všichni naši vedoucí musí být starší 21 let. Pro mládež starší 15 let máme většinou vedoucí starší 25 let. Lyžařští, snowboardoví, plavečtí instruktoři mají vždy příslušné zkoušky pro výuku, které si pravidelně obnovují.

Rodinná rekreace
Pokud v naší nabídce není to, co hledáte, najdeme Vám pobyt u našich kolegů z jiných cestovních kanceláří za shodných podmínek, jako byste měli při přímém nákupu u pořadatele, včetně všech slev ( slevy na první či poslední minutu, dětské, seniorské slevy, sleva klienta při opakovaném zájezdu u dané CK ap.). Navíc od nás získáte zdarma srovnání mezi několika pořadateli podobného typu zájezdu, vysvětlíme Vám v čem se liší a poradíme, co pro Vás bude nejlepší. Konečné rozhodnutí je však pouze na Vás.

Další kontakty

739 376 514, 603 824 058  

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Rakousku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Rakousku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

Zájezdy do Rakouska

Bohatá nabídka pobytových i poznávacích zájezdů do Rakouska za mimořádné ceny. Last minute nabídky českých i německých CK.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.