Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

ČSAD Tišnov - CK Travel Club

ČSAD Tišnov - CK Travel Club

Mečová 2
602 00 Brno
Telefon: 542 211 775
Web: http://www.travelclubck.cz
Email: travelclub@csad-tisnov.cz

 

Pobyty u moře u Jadranu a Středozemního moře. Poznávací zájezdy po Evropě a Asii. Zájezdy do termálních lázní, turistika v horách. Dále zajišťujeme ubytování na míru po Evropě pro klienty cestující vlastní dopravou , muzikály, zájezdy pro skupiny na míru. Dovolená i last minute. 

POBYTOVÉ ZÁJEZDY
Zveme vás na fantastickou dovolenou k moři, k malebným pobřežím a do osvědčených apartmánů a hotelů! Najděte si dovolenou vašich snů! 

Chorvatsko 
Panenská příroda, členité pobřeží se stovkami ostrovů a ostrůvků, omývaných průzračným Jadranským mořem, osobitá atmosféra starých venkovských sídel, široká nabídka ubytování v hotelech, apartmánech, obytných karavanech nebo zařízených stanech dle přání návštěvníků.
V naší nabídce najdete jak pobytové zájezdy do Chorvatska autobusovou dopravou, tak i ubytování v Chorvatsku pro individuální klienty cestující vlastní dopravou.

Itálie
Kilometry dlouhých písečných pláží s pozvolným vstupem do moře, nesmírné možnosti denních i nočních aktivit pro děti i dospělé, včetně výletů za kulturními a historickými památkami, široký výběr ubytování v hotelech i apartmánech.
V naší nabídce najdete jak pobytové autobusové zájezdy do Itálie, tak i ubytování v Itálii pro individuální klienty cestující vlastní dopravou.
Mezi nejvyhledávanější oblasti patří Palmová riviera, Gargano, Kalábrie a střediska Lido di Jesolo, Bibione, San Benedetto, Silvi Marina, Vieste a Gallipoli.

Španělsko
Fantastická dovolená v prostředí členitého skalnatého pobřeží kombinovaného s písečnými plážemi, nepředstavitelná nabídka denních aktivit a výletů, bouřlivý noční život, výhodné nákupy. Hlavně však vyhlášené švédské stoly.

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA K MOŘI
Nabízíme využití svých sezónních víkendových autobusových linek do Chorvatska, Itálie a Španělska. Odjezdová místa z celé Moravy, východních Čech a Prahy

POZNÁVACÍ ZÁJEZDY
Zajímavé zájezdy do většiny evropských států jako Itálie, Francie, Německo, Rakousko, Maďarsko, Polsko, Švýcarsko, Španělsko, Velká Británie a další. Máte možnost navštívit přední evropské metropole jako Řím, Paříž, Londýn, Berlín a nespočet dalších.  

POBYTOVĚ POZNÁVACÍ ZÁJEZDY

TERMÁLNÍ LÁZNĚ
Koupele v léčivých pramenech mají jedinečné regenerační účinky. Péče o vaše tělo může být příjemnou radostí! Nabijte se novou pozitivní energií! Vyberte si svou životadárnou oázu odpočinku a zábavy!

UBYTOVÁNÍ NA MÍRU 
Itálie - plánujete cestu za sluncem a památkami do Itálie? Obraťte se na nás. Rádi vám pomůžeme radou i doporučením. Ubytování v Itálii přesně podle vašich představ vám zajistíme v hotelu nebo apartmánech, u moře či horách, v Římě nebo Neapoli, na Sicílii nebo v Ligurii. 
Francie - láká vás kouzelná Francie, cestu vám však komplikuje jazyková bariéra? Obraťte se na nás. Zajistíme vám vhodné cenově přijatelné ubytování na služební cestu i dovolenou. Ubytování ve Francii v hotelu i apartmánech přesně podle vašich požadavků a přání.

AKTIVNÍ DOVOLENÁ A TURISTIKA
Cesty křížem krážem panenskou přírodou italských a rakouských Alp, daleké Skandinávie a Slovenských Tater za doprovodu zkušených průvodců jsou určeny jak pro rekreační tak i pro náročné turisty.

LAST MINUTE
Vyberte si z naší aktuální nabídky pobytových zájezdů do Chorvatská, Itálie a Španělska! Cestujte s námi na poznávací zájezy do celé Evropy. Vydejte se na vysněnou dovolenou za výhodnou cenu. Využijte naších výhodných nabídek letních last minute zájezdů a užijte si dovolenou vašich snů!

ČLÁNEK CK:
Primošten - ideální dovolená na chorvatském Jadranu

Další kontakty

ck-brno@csad-tisnov.cz

Pobočka Tišnov
Nádražní 1797 
Tel.: 549 411 110
ck-tisnov@csad-tisnov.cz

Pobočka Břeclav
U Tržiště 17
Tel.: 519 321 411
ck-breclav@csad-tisnov.cz

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Rakousku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Rakousku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

Zájezdy do Rakouska

Bohatá nabídka pobytových i poznávacích zájezdů do Rakouska za mimořádné ceny. Last minute nabídky českých i německých CK.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.