Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Heiligenblut

Poloha:
krásné a klidné prostředí na okraji malebného městečka asi 300 m od centra a lanovky. Nadmořská výška hotelu: 1.300 m.

Vybavení:
moderní sportovní hotel s celkem 109 pokoji. Recepce s přijímací halou, restaurace, jídelna, bar, kavárna s barem Glockner, internetový terminál a WLAN (zdarma), TV místnost, zimní zahrada, výtah a sluneční terasa. Parkoviště zdarma, garáž 6 EUR/den.

Ubytování:
všechny pokoje nekuřácké, pohodlně vybavené; telefon, rádio, TV/satelit, trezor, fén, sprcha/WC, lodžie.
DZP/ EZ: rozměrově trochu menší; sprcha/WC.
FU5: podkrovní pokoj, 34 m2, se 2 oddělenými ložnicemi spojenými schodištěm nebo sousedícími (1× ložnice s gaučem a manželskou postelí) nebo 2 dvoulůžkové pokoje vedle sebe či naproti sobě, bez spojovacích dveří, 1× sprcha nebo vana/WC.

Stravování:
polopenze - bohatá snídaně i večeře formou bufetu (předkrm, salát, hlavní chod a dezert). Tematické bufety se denně obměňují.

Pro děti:
dětské hřiště a herna s hračkami k zapůjčení, malá dětská zoo, louka pro míčové hry. Od pondělí do pátku funguje mateřská školka s dohledem (německy a anglicky mluvící) pro děti od 3 let (od 9 do 17 h, nápoje a oběd pro děti v ceně). Dětské menu, vysoké židličky a dětská postýlka zdarma.

Sport a zábava:
krytý bazén (10 × 4 m) s jeskyní a protiproudem (otevřeno 8-20 h), sauna, odpočinková místnost, infra kabina a parní lázně (otevřeno 15-20 h), stolní tenis. Několikrát týdně večerní animace, např. večery tradičních her, korutanský večer nebo karaoke.

 
 
Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Rakousku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Rakousku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

Zájezdy do Rakouska

Bohatá nabídka pobytových i poznávacích zájezdů do Rakouska za mimořádné ceny. Last minute nabídky českých i německých CK.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.