Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Rakousko - lokality a destinace

Na této stránce naleznete články a cestopisy k lokalitě „Rakousko“. Informace o lokalitě, rady a tipy na cesty, fotografie a další zajímavosti k lokalitě najdete zde: Rakousko.

Alpy - mizející ledovce

Alpy - mizející ledovce

Alpy se v posledních letech staly i mezi Čechy oblíbeným místem pro dovolenou, zejména zimní. Lyžování v Alpách nabízí spousta cestovních kanceláří, lidé sem jezdí třeba i oslavit Silvestra…

celý článek

 

Umělecké a kulturní zážitky s plavkami v zavazadle

Umělecké a kulturní zážitky s plavkami v zavazadle

Nejjižnější rakouská spolková země Korutany neláká své hosty pouze dvěma stovkami křišťálově čistých jezer, ale je také skutečnou kulturní pokladnicí. Tady se na velmi malém prostoru nacházejí největší bohatství uměleckých pokladů, jaké může Rakousko nabídnout. A po návštěvě hradů, zámků a katedrál to není daleko ke skoku do chladivé jezerní vody.

celý článek

 

Kiztbühel – ideální (nejen) zimní dovolená

Kiztbühel – ideální (nejen) zimní dovolená

Na východě Tyrolska se mezi horskými masívy Hahnenkamm a Kitzbühler Horn rozkládá malebné městečko Kitzbühel. Díky ojedinělým možnostem pro všechny lyžařské a zimní sporty, se stalo jedním z nejznámějších lyžařských středisek v celém Rakousku.

celý článek

 

Advent u Wolfgangsee – jako za dávných časů

Advent u Wolfgangsee – jako za dávných časů

Advent u jezera Wolfgangsee má tradičně vysoký počet návštěvníků. Tiskem a televizí byl vyznamenán jako nejkrásnější adventní trh v Rakousku. Pro rok 2009 svou nabídku dále rozšířil.

celý článek

 

Výstava impresionistů ve Vídni

Výstava impresionistů ve Vídni

Jak spontánně pracoval ve skutečnosti van Gogh? Který impresionista maloval na bedně kubánských doutníku? Jaké tajemství odhaluje rentgenový snímek Renoirova obrazu? Odpovědi na tyto a další zvídavé otázky vám přináší aktuální výstava ve vídeňské Albertině. Potrvá až do ledna příštího roku.

celý článek

 

Pozoruhodný kraj Böhmerwald v Horním Rakousku

Pozoruhodný kraj Böhmerwald v Horním Rakousku

Poznejte hornorakouský Böhmerwald a jeho originální Spa & Wellness hotel Almesberger v městečku Aigen v regionu Mühlviertel.

celý článek

 

Rakouské ledovce – ráj předvánočního lyžování

Rakouské ledovce – ráj předvánočního lyžování

Patříte mezi aktivní lyžaře a nemůžete už se dočkat až napadne sníh? Pokud se vám nechce čekat tak dlouho nebo jednoduše chcete lyžovat na sjezdovkách, které ještě nejsou přeplněné ostatními lyžaři, řešení je nasnadě. Cestovní kancelář ITS Billa Travel Vám nabízí pestrou škálu ubytování v dosahu těch nejznámějších rakouských ledovců.

celý článek

 

Korutany - země průzračných vod v Rakousku

Korutany - země průzračných vod v Rakousku

Křišťálově čistá jezera, průzračné řeky, říčky a horské potůčky, to jsou symboly Korutan. Nejjižnější spolková země Rakouska je ideálním cílem pro letní koupání i zimní sporty všeho druhu.

celý článek

 

Tyrolsko - horský svět v srdci rakouských Alp

Tyrolsko - horský svět v srdci rakouských Alp

Tyrolsko je rájem pro milovníky horské turistiky, horolozce i všechny ty, kteří dokáží ocenit krásu velehor. Potřebujete-li si odpočinout a nabrat nové síly, pak je pro vás tento kus Rakouska jako stvořený. Za necelých šest hodin dojedete z Prahy do zcela jiného světa ...

celý článek

 

Štýrsko – zelené srdce Rakouska

Štýrsko – zelené srdce Rakouska

Od ledovcových plání Vysokého Dachsteinu až po vinohrady jižně od Štýrského Hradce se můžete setkat s nejrůznějšími typy krajiny a četnými kulturními památkami. Málokterý evropský kout vyniká tak svéráznou krajinou a kulturní tradicí jako rakouské Štýrsko.

celý článek

 

Semmering - první horská železnice

Semmering - první horská železnice

Ve světě železnice je slovo Semmering pojmem. Uslyšíte o Krušnohorském Semmeringu, Pražském Semmeringu, Slezském Semmeringu…

celý článek

 

Vídeň imperiální i kulturní

Vídeň imperiální i kulturní

Vídeň, metropole našich jižních sousedů, Vídeň, není jen hlavním a největším městem Rakouska. Představuje také místo s dlouhou historií a velkým množstvím památek, připomínajících zašlou slávu padlé monarchie. Kdysi se tady psaly dějiny a i když Rakousko již ve světovém ani evropském dění nehraje prim, Vídeň si pořád uchovává jakousi aristokratickou noblesu a rozmach.

celý článek

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Rakousku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Rakousku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

Zájezdy do Rakouska

Bohatá nabídka pobytových i poznávacích zájezdů do Rakouska za mimořádné ceny. Last minute nabídky českých i německých CK.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Rakousko.Světadíly.cz jsou komplexním průvodcem po Rakousku. Najdete zde články, rady a informace na cesty, průvodce rakouskými městy Vídeň, Salzburg a dalších, informace o lyžařských letoviskách i obecné informace o lyžování v Rakousku. Rakousko je země snadno dostupná, proto zde najdete i informace o zajímavých vesničkách a tipy na krátké výlety. Součástí jsou i zájezdy do Rakouska, poznávací zájezdy, lyžařské zájezdy a pobyty spojené s golfem.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | USA